Szenzációs hír – Romániában elindult az ízületek teljes helyreállítására szolgáló, kiváló minőségű spanyol termék, az Hondro Sol terjesztésére irányuló kampány. Románia minden lakosa, aki kezelésre szorul, kitölthet egy jelentkezési lapot és akciósan megkaphatja az Hondro Sol készítményt.

Dr. Bardócz Zsuzsa, PhD – Ortopéd sebész, traumatológus, közéleti személyiség, egészségről szóló könyvek
szerzője. Szakmai tapasztalat: 25 év

Rónai Egon: Tényleg ilyen akció zajlik most Romániában vagy ez csak pletykák?

Dr. Bardócz Zsuzsa: Ez igaz! 2024szeptemberszeptember 1-től valóban Románia minden lakosa kaphat akciósan spanyol terméket az izületek helyreállításra a „Mozgás korlátok nélkül” kampány részeként.

Rónai Egon: Ez a fajta akció Románia számára valami teljesen új! Mi volt az oka?

Dr. Bardócz Zsuzsa: Az akció elindításának oka a nyugdíjasok és a munkaképes korúak körében az ízületi betegségek okozta megbetegedések és halálozás szörnyű statisztikái voltak. Az elmúlt hat hónap során az előző évhez képest háromszorosára nőtt azoknak a román állampolgároknak a száma, akik különböző súlyosságú ízületi betegségekkel jelentkeztek az egészségügyi intézményekben. Ez az elmúlt 12 évben mért kritikus szint.

Elsősorban 44 és 76 év közötti emberekről van szó, akik a következő betegségekben szenvednek:

  • ízületi gyulladás
  • osteochondrosis
  • köszvényben
  • ízületi betegségek 7-25 éve

Rónai Egon: Ez szörnyű! Fogalmunk sem volt róla, hogy Romániában ennyi ízületi betegségben szenvedő ember van. Hiszen sok jó gyógyszer van a gyógyszerpiacon.

Dr. Bardócz Zsuzsa: Igen, sok gyógyszer van, de kevés a jó gyógyszer, és a legtöbbször az átlagpolgár számára nem elérhetőek, egyszerűen nem kaphatók, vagy túl magas az áruk. Az ízületekre ható gyógyszerek 95%-a csak a tüneteket képes enyhíteni, a fájdalmat enyhíteni, az ízület mozgékonyságát egy időre visszaadni. Ezt hívják tüneti kezelésnek, de nem gyógyít … csak a tüneteket enyhíti. És ez még rosszabb, mint a kezelés hiánya, mert amikor egy fájdalmas ízület már nem fáj – az ember elkezdi jobban terhelni, többet járni stb., ami viszont az ízület további pusztulását okozza. Idővel a tüneti gyógyszerek nem hatnak tovább, és a fájdalom újult erővel tér vissza.

Rónai Egon: Hogyan lehet helyreállítani az ízületet és visszaállítani funkcióját?

Dr. Bardócz Zsuzsa: Tudja, mi az összes ízületi betegség kiváltó oka? Nagyon egyszerű, az ok ugyanaz – a húgysavkristályok lerakódása a vérkeringés és az ízületi folyadék keringésének károsodása miatt. Az urátok – a húgysav sói, a köszvény okozói. Az osteofiták – kalcinált sók, melyek az ízületek és a gerincbetegségek másik 97%-ának okozói.

Minden típusú ízületi gyulladás és arthrosis, osteochondrosis, csontritkulás, reuma, bursitis és még hygroma isMindezeknek a betegségeknek egy oka van – az osteofiák lerakódása.

Az ízület felszínén lerakódott sók, mint a csiszolópapír, élesítik az ízületi szöveteket – a csontokat és a porcot. Ahogy növekednek, a húgysav-sókristályok elkezdik traumatizálni az izomszövetet, az inakat, az ereket és a hajszálereket. Ez gyulladást, fertőzést, duzzanatot és erős fájdalmat okoz.

Előrehaladott esetekben a sók nagy mennyiségű felhalmozódása miatt hirtelen elmozduláskor könnyen letörhet a csont egy része, ami teljes munkaképtelenséget és az ízület tartós mozgásképtelenségét okozza.

A húgysav-sókristályok felhalmozódása az ízületi felületeken az összes patológia fő oka.

Nagyon veszélyes az a tévhit, hogy a kalcium jót tesz az ízületeknek. Igen, a kalcium hasznos, de csak az EGÉSZSÉGES ízületek számára előnyös. Ha az ízületek már megsérülnek vagy megrepednek, az azt jelenti, hogy már kialakult bennük az oszteofiták rétege, és a kalcium amellett, hogy erősíti a csontszövetet, erősíti az oszteofita sóit is, fokozva és felgyorsítva növekedésüket.

Így például Spanyolországban a képzett reumatológusok először is helyreállítják a vérkeringést a beteg ízületben, hogy az évek során felhalmozódott húgysav-sók eltávolíthatók legyenek belőle. Ez pedig helyreállítja az ízületi folyadék normális keringését, és elindítja az ízületi szövetek helyreállításának folyamatát. Az emberi ízületek valójában nagyon regeneratívak, tudják, hogyan javítsák meg magukat, mint egy gyík farka. Csak egy kicsit segíteni kell őket ebben – meg kell szabadítani őket a rájuk „ragadt” húgysavas sók kristályaitól, és a folyamat magától megy végbe..

Rónai Egon: Az akciósan beszerezhető – Hondro Sol képes megtisztítani az ízületeket?

Dr. Bardócz Zsuzsa:Pontosan! Ez az egyik legjobb spray az ízületek tisztítására és mély regenerálására. Kizárólag természetes növényi összetevőket, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Az egyik például az Arnica Montana kivonat. Minden összetevő teljesen biztonságos és hipoallergén, a terméknek nincs mellékhatása.

Fokozatosan működik:

  • 1 fázis: tünetek enyhítése, fájdalom, fertőzés megszüntetése;

  • 2. fázis: a húgysavsók növekedésének tisztítási folyamatának elindítása;

  • 3. fázis: az ízület tisztítása és a vérkeringés és az ízületi folyadék keringésének normalizálása;

  • 4. fázis: a csont- és porcszövet teljes regenerációja;

  • 5. fázis: az eredmény megőrzése és megerősítése, az immunrendszer erősítése (a hatóanyaga felhalmozódik a szervezetben, hat hónap után teljesen kiürül, ez az idő elegendő ahhoz, hogy az ízület teljesen helyreálljon, és a betegség nem tér vissza).

Így az Hondro Sol használatát követő 8 héten belül pácienseim megszabadulhatnak az arthrosis vagy ízületi gyulladás legsúlyosabb stádiumától is, és végleg elfelejthetik a betegséget.

Rónai Egon: Ki támogatja az akciót? Hiszen ahhoz, hogy a terméket minden rászorulónak akciósan biztosítják, sok pénzre van szükség?

Dr. Bardócz Zsuzsa: Igen, ez jelentős összeget igényel, de mi (az Farkas Károly Emlékalapítvány) megállapodást kötöttünk spanyol kollégáinkkal együttműködésről és tapasztalatcseréről számos projektben. Vagyis néhány fejlesztésünket és projektünket felcseréltük az akció finanszírozására és az Hondro Sol termék nagy tételének önköltségen történő megvásárlására. Vannak azonban hátrányai is: a kínálat biztosan nem végtelen, így a termék kedvezményes egységeinek száma korlátozott.

Rónai Egon: Gyorsan fogy a termék?

Dr. Bardócz Zsuzsa: Igen, nagyon gyorsan. Mára kevés egység maradt. Ezért azt javaslom, hogy mindenki, aki egyszer s mindenkorra szeretne megszabadulni az ízületi betegségektől, töltse ki a jelentkezési lapot, és egy percig se habozzon. Nem tudjuk, mikor tudjuk megszervezni a következő akciós vásárlást – mi egy nagyon rosszul finanszírozott nonprofit szervezet vagyunk. Kár, hogy az állam rosszul finanszírozza az orvostudományt, de nagyon szeretnénk egészségesebbé tenni hazánk lakosságát. Itt, ezen interjú alatt vagy az Hondro Sol termék forgalmazójának hivatalos honlapján töltheti ki a kérelmet.

Forrás: ATV

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük