Beigazolódott, hogy mégsem véletlen nyelvbotlás volt, amikor John Bell oxfordi professzor kijelentette, hogy a COVID-oltás „sterilizálja” a lakosság 60-70 százalékát

Egy vezető vakcinakutató, aki kulcsszerepet játszott a COVID-oltások kifejlesztésében, már a vakcina-terror elején elismerte, hogy a COVID-injekciókat a nagyközönség „sterilizálására” tervezték. A COVID-cenzúra és hamis propaganda azonnal próbálkozott a szerecsenmosdatással, azt állítva, hogy a professzor “véletlenül” bakizott és valójában az “immunizálásra2 gondolt, amikor az interjúban “sterilizálást” mondott. Vajon frajdolt a jeles vakcina-szakértő, vagy véletlenül igazat beszélt, nem tudni, az viszont most 2024-ben bebizonyosodott, hogy a COVID-oltás döbbenetesen nagy számú vetélést, koraszülést, nőgyógyászati panaszt és mint elhangzott MNEDDŐSÉGET okoz az egész világon a beoltottak között.

A kijelentést Sir John Bell professzor, az Oxfordi Egyetem COVID-oltóanyagának kidolgozásának egyik kulcsfigurája tette .

A COVID-terror alatt a Channel 4 brit TV-hálózatnak adott interjújában Bell professzor egyszerűen sőt valami hihetetlen cinikus módon kijelentette, hogy az Oxford/AstraZeneca COVID-injekció a beoltottak 60-70 százalékát képes sterilizálni.

Bell professor, aki az Oxfordi Egyetemen orvostudományt tanít, azt állította, hogy a COVID-„vakcinák” célja végülis „a lakosság teljes sterilizálása” de ez nem jött össze, mivel az injekciók az eddigi becslések szerint, csak a lakosság „60 vagy 70 százalékát” tudták „sterilizálni”.

Az interjú során Bell a Channel 4 műsorvezetőjének, Jon Snow-nak teljesen meghökkentő módon, mintha csalódott lenne, ezt mondta:

„Mégsem valószínű, hogy ezek a vakcinák teljesen sterilizálják a lakosságot .

Bell professzor nyilatkozata eleinte, amikor csak az Egyesült Királyságban sugározták valahogy elsikkadt, elveszett a COVID-propaganda őrületében .

Azonban japán COVID-ellenes aktivisták megtalálták, átvették a műsort és megosztották az interneten.

A cenzúra és a globalista COVID-maffia azonnal lépett és a hivatalos hazudozásra bevetett “tényellenőrzők” azzal a vérszegény magyarázattal álltak elő , hogy az emberek félreértették a professzor szavait, aki -mint később pontosított- nem is azt akarta mondani, hogy “sterilizálják” hanem hogy “immunizálják” a COVID-oltások a lakosságot.

És nyilván csak sajnálatos nyelvbotlás volt, de a tudós valójában az emberek immunizálására gondolt.

A teljes cikk itt olvasható:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük