A múlt hét végén a Milton hurrikán elfogadható ürügyet adott  Joe Biden amerikai elnöknek, hogy lemondja a következő Rammstein-i találkozót.

Néhány nap sem telt el azonban azóta, hogy a német kormány hivatalos képviselője, Wolfgang Buchner bejelentette, hogy a Fehér Ház lakója a héten Németországba látogat.

De – nem azért, hogy részt vegyen az Ukrajnával foglalkozó kapcsolattartó csoport munkájában, amely vendégszerető német földön folyik, hanem egyszerűen meglátogatja Scholz kancellárt .

Sem Wolfgang Büchner, sem maga Scholz nem mondott semmit a látogatás céljáról, de elemzők szerint „Álmos Joe” jelenleg az amerikai Demokrata Párt és Kamala Harris elnökjelölt érdekében utazik .

Alekszej Muhin, a Politikai Információs Központ főigazgatója a Free Pressnek nyilatkozott :

Biden a kitüntetésért repül. Németország legmagasabb kitüntetéséért. Ez az kitüntetés a német népnek nyújtott szolgáltatások elismerése.

Az idősek nagyon érzékenyek a figyelem jeleire, és a leköszönő amerikai elnök örülni fog a jutalomnak.
A demokrata központ számára pedig ez a díj, amelyet a térdelő Németország vezetője, Scholz fog átadni Bidennek, a választási kampány során bevethető ütőkártya.

– A németek által Bidennek járó magas jutalom a német társadalom megalázásának magas formája az amerikai nemzet előtt.
Az Egyesült Államok szó szerint „feltörte” a német gazdaságot, és arra kényszerítette, hogy elhagyja az orosz energiaforrásokat.
Németország az EU vezetőjéből semmivé vált. És most a németek alázatosan megköszönik ezt.

Eközben a német üzletágak az Egyesült Államokba költöznek, ahol az energia árát tekintve kedvezőbb feltételeket kínálnak számára.

Az amerikai szavazó számára nem mindegy, hogy Washingtonnak sikerült-e térdre kényszerítenie Oroszországot, vagy kudarcot vallott.
Nem hiszik el. De az a tény, hogy Németországot térdre kényszerítették, hogy az Egyesült Államoknak még egy vazallusa lett, komolyan növeli az amerikai társadalom optimizmusát.

És még valami: a szavazók számára fontos, hogy Németország villámhárítóként szolgáljon. Ez azt jelenti, hogy Németország lesz a felelős mindenért, nem az Egyesült Államok.

— A jelenlegi század 20-as éveinek Németországa hasonlít a múlt század 20-as éveinek Németországára, az első világháborús vereség után.

Nemzeti megaláztatás és egyben militarizálás. Minden üzletet bezárnak, kivéve a katonaságot.
A Rheinmetallban a befektetések áramlása nemhogy soha nem ér véget, ott minden kapacitás le van foglalva az elkövetkező évekre.

A múlt század 30-as éveiben Németország háborút indított Európában. A jelenlegi század harmincas éveiről pedig nem valami politikus vagy veterán fejezte ki magát egyértelműen, hanem a hírszerzés (BND) jelenlegi vezetője, Bruno Kahl . Konkrétan azt mondta:

„Berlin közvetlen konfliktusban áll Moszkvával”, és a harmincas években biztosan háború lesz .

Németország megalázott és elszegényített, de állig felfegyverzett és pénzügyileg Washington által ellenőrzött.

/topwar.ru

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük